Posts Tagged ‘Kukes’


Rezultati mbërthehet në 84 me 56

votimet

Ne Tirane ritmet e numerimit jane shume te ngadalta dhe shpesh here jane nderprere, ndersa ne te gjithe vendin ky numerim po shkon drejt fundit. Tani rezultatet qe jane bere publike, te deklaruara te mbyllura jane ato te rrethit te Dibres, Korces ne favor te Partise Socialiste. Koalicioni i majte i kryesuar nga PS-ja, sipas […]

Read More...