“Dua leket e mia”, shqiptari rri tere diten ne maje te catise

Itali

Thuajse nje dite te tere qendroi nje shqiptar ne maje te catise se shtepise qe ai vete e kishte punuar, duke kercenuar se do te hidhej prej andej nese nuk do te merrte leket qe sipas tij i meritonte.

Me pas rreth ores 21:00, punetori i ndertimit ka zbritur perfundimisht. Puna e vazhdueshme e ndermjetesimit e karabiniereve dhe brigades se zjarrit ka cuar ne histori suksesi qe i ka mbajtur te gjithe pezull.

Shqiptari, 41 vjec, emri i te cilit nuk behet i ditur; ne oren 9:30 ne mengjes, u ngjit  ne catine e nje kompleksi banimi ne Villastanza, te cilen ai vete e ndertoi, dhe filloi te kerkoje kompensim per shkak se sipas tij nuk ishte paguar per disa kohe.

Arikuj Te Ngjashem:


Leave a Reply